2024-01-04 404 瀏覽
Drumrolls, fam! 我嘅腸胃騷動彩帶為呢家店開Party添!一入到店,好似進咗美食嘉年華咁🎉。打頭陣嘅就係安格斯牛肉漢堡—哥,佢嘅味,真係肉眼凝噹噹。咬落去,牛肉啲肉汁流晒出嚟,混合埋個秘製醬料,啖啖肉呀,入口即溶,味道好豐富,又唔會太死鹹;仲要講吓個包啦,外脆內軟,吸晒啲牛肉精華,啖啖都係幸福感🤤。話說啲薯條脆到出聲,有種點唔到頭嘅滋味。食漢堡嘅時候記得mix吓薯條,感受下嚼勁與多汁嘅美妙對比。飲品方面,個mega size嘅飲品選擇多到你眼花缭亂,得閒清喉又得閒暢飲,一嘢兩得。今年嘅探險係值得嘅,呢家店絕對係港式心水推介。忘記啲工作壓力,放曬俾呢個安格斯牛肉漢堡啦,諗起都令人心情好番幾分!絕對係灣仔食得起嘅舒服小晏,下次又要過嚟捧場!🍔😌🎈