2018-08-26 242 瀏覽
同家姐係銅鑼灣行街,一早諗定好想食漢堡包~朋友介紹呢間餐廳好食又有feel~即刻要黎試下。fashion walk既設計好似令人置身外國咁~好舒服啊!待應安排左我地係窗口的位置,下雨天望住出面真係好舒服~餐桌上有餐牌,之後就要出去cashier到買野食。今次主要試下餐牌上的推薦,叫左大烤菇芝士牛肉漢堡,軟殻蟹漢堡,牛油果醬薯條。飲品我地就叫左homemade iced peach tea同一杯白酒。order左之後帶返個牌坐低就等食啦~漢堡一黎到 一齊大叫好大個啊!咁抵既價錢買到咁大個漢堡真係超抵食,而且非常足料啊,漢堡上到黎已經切左一半,如果唔想既記得買的時候同待應講!一咬落去d牛肉汁已經飛哂出黎,超juicy!仲要有芝士蕃茄同生菜,所有野超配搭,但菜又唔會整到個包濕哂淋哂。正!牛油果怪見到有牛油果既菜式緊係唔會放過!好多牛油果醬啊🤤🤤🤤薯條岩岩炸起又熱又脆,好快就清哂成碟啦最後呢個軟殻蟹漢堡,一黎到見到咁大條軟殻蟹就流哂口水,好脆啊!擺到好似真係一隻蟹咁~配埋沙律醬真係好好味最後食左咁多炸野~飲埋杯白酒岩岩好,而杯peach tea都好fresh 桃同茶味岩岩好,加埋塊薄荷葉又夠清
待應安排左我地係窗口的位置,下雨天望住出面真係好舒服~
餐桌上有餐牌,之後就要出去cashier到買野食。

order左之後帶返個牌坐低就等食啦~
大烤菇芝士牛肉漢堡

牛油果醬芝士薯條

軟殻蟹漢堡

最後食左咁多炸野~
飲埋杯白酒岩岩好,而杯peach tea都好fresh 桃同茶味岩岩好,加埋塊薄荷葉又夠清新!
iced  peach  fruit  tea
大烤菇芝士牛肉漢堡