2024-03-30 756 瀏覽
放長假前,同朋友聚聚,來到Terrace in seaside感受春日氣息🌸⁡⁡餐廳以木系為主,有柑橘橙樹🌲喺餐廳入面,打卡一流!👍🏻⁡⁡最近,餐廳有新出的白桃系列🍑,超吸引😍😍,樣樣都想試~⁡⁡⁡🦀明太子蟹肉飯卷⁡明太子帶有咸鮮味,微辣惹味,而且仲有絲絲蟹肉😋~⁡韓國飯卷傳統口味,有麻油香氣,超韓❤!!!⁡⁡🐷燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯⁡白切肉肥瘦均勻🥓,肉質嫩彈不油膩,咸甜有醬油香👍🏻~⁡⁡紫蘇飯加左泡菜,少少辣味帶有紫蘇清香🥰,配白切肉超夾呢!!⁡⁡⁡🍑春日白桃花園窩夫⁡好靚嘅甜品🤩,不能錯過呢!!⁡白桃如綻放的花朵🌸,香甜多汁😋~⁡🧇窩夫外皮微微酥脆,蓬鬆軟熟,配上多汁白桃,好好味👍🏻👍🏻!!⁡⁡🍨絲滑白桃希臘乳酪布甸杯⁡上層有甜蜜爽口的白桃果蓉,配上酸甜滑溜乳酪布甸😋! 口感豐富有層次,而且自己獨食無難度🤭⁡⁡🍊西柚戀曲氣泡梳打⁡顏值滿滿❤,清爽解渴,酸甜無苦澀味,有香香西柚味,而且仲有西柚果肉👍🏻,啱哂鍾意水果的我~⁡⁡🍑白桃飛舞冰雪乳酪⁡打卡必點📸📸⁡乳酪酸甜幼滑,白桃味濃郁😍,而且仲有椰絲,有口感~⁡⁡仲有其他甜品都好想試呢! 下次可以再同朋友黎食飯🥰~⁡

餐廳以木系為主,有柑橘橙樹🌲喺餐廳入面,打卡一流!👍🏻⁡

最近,餐廳有新出的白桃系列🍑,超吸引😍😍,樣樣都想試~⁡⁡

⁡🦀明太子蟹肉飯卷⁡
明太子帶有咸鮮味,微辣惹味,而且仲有絲絲蟹肉😋~⁡

韓國飯卷傳統口味,有麻油香氣,超韓❤!!!⁡

⁡🐷燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇拌飯⁡
白切肉肥瘦均勻🥓,肉質嫩彈不油膩,咸甜有醬油香👍🏻~⁡⁡

⁡🍑春日白桃花園窩夫⁡
好靚嘅甜品🤩,不能錯過呢!!⁡
白桃如綻放的花朵🌸,香甜多汁😋~⁡

⁡🍨絲滑白桃希臘乳酪布甸杯⁡

⁡🍊西柚戀曲氣泡梳打⁡
⁡🍑白桃飛舞冰雪乳酪⁡
打卡必點📸📸⁡
乳酪酸甜幼滑,白桃味濃郁😍,而且仲有椰絲,有口感~⁡

仲有其他甜品都好想試呢! 下次可以再同朋友黎食飯🥰~⁡

• 春日白桃花園窩夫⁡