餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

正 餐 甜 品 飲 品 也 滿 意 的 一 頓 🍽記得在她們開業沒多久的時候到訪過一次~食物水準整體都很滿意☺️☺️最近她們增建了蛋糕𝗕𝗮𝗿🍰所以我又再到訪了✨威士忌木桶煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包 $𝟷𝟷𝟾好大堆頭的包🤣上面啲料疊到成座山咁高!我本身其實唔太中意食煙三文魚 硬係覺得熟嘅三文魚有陣怪味~但呢度嘅三文魚又好食喎🤭而且酸種麵包外脆內軟!讚!𝙹𝚘𝚖𝚘 𝚊𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $𝟷𝟹𝟾港女必叫嘅全日早餐🤫佢地嘅𝚊𝚕𝚕𝚍𝚊𝚢係全素的喔~蔬菜食落好新鮮 菜也是爽脆的!啡菇𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢 牛油果也新鮮🥑最驚喜係中間嘅𝚢𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝西米🤣好食之餘又無乜罪惡感✨雖然好吃 不過覺得定價還是稍貴了一點呢~.𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔.𝚏𝚘𝚘𝚍𝚖𝚊𝚙 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚏𝚘𝚘𝚍🍽.黑芝麻戚風蛋糕 $𝟻𝟸這兒的戚風是招牌~食落真的超鬆軟 而且芝麻香很濃郁面頭的𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖也很香滑!熱情果戚風蛋糕 $𝟻𝟸這個戚風感覺比較清香 味道不會太濃烈當然也是鬆軟的~面頭的𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖也是超邪惡🤩我就比較喜歡黑芝麻口味 朋友就喜歡這個多點各有所好!糖漬香橙熱情果湯力 $𝟻𝟶消暑一流🍹熱情果味很充足 飲落又冰涼又好喝!濃
正 餐 甜 品 飲 品 也 滿 意 的 一 頓 🍽

記得在她們開業沒多久的時候到訪過一次~
食物水準整體都很滿意☺️☺️
最近她們增建了蛋糕𝗕𝗮𝗿🍰
所以我又再到訪了✨

威士忌木桶煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包 $𝟷𝟷𝟾
好大堆頭的包🤣
上面啲料疊到成座山咁高!
我本身其實唔太中意食煙三文魚 硬係覺得熟嘅三文魚有陣怪味~
但呢度嘅三文魚又好食喎🤭
而且酸種麵包外脆內軟!讚!
威士忌木桶煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包

𝙹𝚘𝚖𝚘 𝚊𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $𝟷𝟹𝟾
港女必叫嘅全日早餐🤫
佢地嘅𝚊𝚕𝚕𝚍𝚊𝚢係全素的喔~
蔬菜食落好新鮮 菜也是爽脆的!
啡菇𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢 牛油果也新鮮🥑
最驚喜係中間嘅𝚢𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝西米🤣
好食之餘又無乜罪惡感✨
雖然好吃 不過覺得定價還是稍貴了一點呢~
Jomo  All  day  breakfast

黑芝麻戚風蛋糕 $𝟻𝟸
這兒的戚風是招牌~
食落真的超鬆軟 而且芝麻香很濃郁
面頭的𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖也很香滑!
黑芝麻戚風蛋糕

熱情果戚風蛋糕 $𝟻𝟸
這個戚風感覺比較清香 味道不會太濃烈
當然也是鬆軟的~
面頭的𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖也是超邪惡🤩
我就比較喜歡黑芝麻口味 朋友就喜歡這個多點
各有所好!
熱情果戚風蛋糕

糖漬香橙熱情果湯力 $𝟻𝟶
消暑一流🍹
熱情果味很充足 飲落又冰涼又好喝!
糖漬香橙熱情果湯力

濃縮咖啡湯力 $𝟻𝟶
濃縮咖啡湯力

店內環境也是很打卡able喔~
威士忌木桶煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包
Jomo  All  day  breakfast