2024-02-01 173 瀏覽
嘩!今次喺這家店試嘅食物真係驚喜滿滿!先講講松露滑蛋雞肉意粉,這個滑蛋搞到我心都融咗,啖啖蛋香,而家仲記得個軟綿綿嘅口感。再講講,個雞肉係煎得剛剛好,外皮脆得來,肉質軟滑得黎,咬落去真係爽口得嚟。加上松露嘅香,嗚,完美!🤤跟住個松露滑蛋三文魚熱狗仲唔遜色,薄薄一層蒜蓉加上滑蛋同煙三文魚嘅組合,味道好均衡,而且分量好慷慨,食到飽呀!熱狗包外面微微金黃,咬落去嘅聲音真係惹味,心諗住,下次一定要試下佢哋嘅鰻魚滑蛋飯,聽上去都知好吸引!整體嚟講,這家店嘅食物質素同份量真係令人滿意,而且個環境仲好適合同三五知己嚟傾心事。如果你係大圍附近,真係唔好錯過呢個隱世美食天地,記住,一定要嚟試試呀!😋👍