2024-01-20 132 瀏覽
嘩喂,講起呢間喺葵芳嘅食肆,我真係要畀個like👍!最近試咗佢地嘅美國和牛西冷,嚟講真係幾正!牛肉入口即溶,滑嘅咁喎。啲手工薯片就更加得意,唔係普通嗰啲薯條噏喎,佢哋炸得脆卜卜,一咬落去嘶嘶響,一種似鍾意得唔得㗎嘅感覺!再嚟就係個香辣火山脆蝦,我就真係中意呢種啖啖脆嘅快感。蝦仔炸到金黃香脆,梗係畀我食到手指都舔埋啦!夾吓啲香辣醬,微辣帶甜,啖啖都令人回味無窮。而家講番個白汁雞肉蝦寬麵,真係正到冇朋友。每條麵都包曬白汁,咬落去又滑又彈牙。每啖都有雞同蝦肉,真係食到暖笠笠嘅!食完之後,心情好咗,連蒸氣壓都減輕左。下次揾食嘅時候,我諗我又一定會選擇返嚟呢度,話咁快就滿足咗我嘅味蕾同肚皮嘅要求,真.實在太正喇👌!嘿嘿,講到噏,我都食得興奮呀~