以前係葵涌總店食過呢間burger🍔 個菠蘿雞扒堡肉嫩多汁 一試難忘 不過無得堂食 要企係街食 食得好狼狽 仲跌左塊菠蘿落地😖不過真係好好食啊~見佢開左分店仲有位坐 當然要試試佢啦週末午市 堂食要排隊十五分鐘左右 舖內約十個坐位 同男朋友一人叫左一個包再加$15轉套餐 有飲品同side選擇 (薯條/薯格/凱撒沙律)包皮有烘過 菠蘿唔算多汁 但同雞扒既醬汁好夾 酸酸甜甜 薯條薯格即叫即炸 份量多過薯格classic burger既配搭 味道唔錯 成個包好厚好足料牛肉多汁啡菇唔算好大但都厚身 薯格略嫌炸耐左少少 邊位有啲太硬 份量少左啲 如果比多幾塊我就好當年食總店 好食到驚為天人 估唔到一間咁平凡既街坊小食店既🍔係隱世美食 令到本身唔係極好🍔既我都念念不忘 分店食物質素還原度8成 裝修比較時尚現代化 無左嗰種傳統小食店既味道 但勝在方便就腳 價錢相宜 值得再食😉
見佢開左分店仲有位坐 當然要試試佢啦
BBQ菠蘿雞扒堡