2024-02-21 135 瀏覽
放工去左食Burger🍔呢間餐廳Burger款式唔少 薯條勁正 仲有多種醬汁選擇唔想食薯條仲可+$12轉洋蔥圈// 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐁𝐂 $𝟏𝟏𝟓 //呢個Burger用料非常豐富,除咗有主角雙層牛肉漢堡,仲有煙肉、蕃茄、生菜、芝士等等嘅配料,成個配搭味道同口感都好夾。牛肉漢堡食落好juicy,牛味香濃,每一啖都爆哂肉汁。// 𝐁𝐚𝐜𝐨𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟖𝟓 //如果覺得Double BC太多肉嘅話,咁就可以試一試呢款Bacon Cheese burger,佢比Double BC少一層牛肉漢堡,食起上嚟比較輕盈,同樣非常好味。// 𝐂𝐡𝐢𝐩𝐬 //呢到嘅薯條好粗身,外層炸到金黃色,食落口感好香脆,套餐加配只需$39,仲有埋汽水/沙律,非常抵食。我哋就另外加咗兩款醬,分別係黑松露芝士同埋芝士燒汁,兩款醬都好好味,點薯條食好夾。// 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐞𝐨 𝐦𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚𝐤𝐞 //跟包叫milkshake set +$62包埋薯條!Oreo味好香濃,奶昔嘅質感好滑溜,甜度亦都啱啱好,非常好飲。
放工去左食Burger🍔
呢間餐廳Burger款式唔少