2022-05-17 109 瀏覽
上次排隊買麻糬波波已經留意到有呢間幾特別嘅餐廳,門口嘅白色樓梯幾清新,上到去都幾大,裝修都係行小清新路線,令人有幾温馨嘅感覺😂✨肉脞麵 - 我喺新加坡都冇食過呢款麵,佢好足料,有炸雲吞,豬潤,肉碎,滷水菇,叫左少辣,撈均食幾惹味~✨炸魚片米粉 - 魚片原來係真材實料嘅魚肉,肉質幾滑嫩,一碗都有好多魚片,幾抵食,襯埋個魚白湯,鮮甜味道出晒泥✨咖椰爆漿 - 勁特別勁邪惡,面頭鋪左滿滿嘅美祿粉,裡面夾左兩層牛油,仲有朱古力醬,kaya同花生醬,好滿足~✨Blackpink - 個名夠晒頂癮,之前喺新加坡飲過玫瑰露,而家再飲係回憶嘅味道,仲加左d仙草幾爽口✨Michael Jackson - 黑mix白,豆奶味幾出,叫左少甜,清清地配仙草又幾夾!

炸魚片米粉

炸魚片米粉