喺IG見到好多廣告介紹食花膠雞米線,果間係駱駝漆1樓,但我見有人話4樓呢間好食d又平d,所以我試左4樓果間先。我專登兩點去到避開lunch hour,去到都無位等左幾分鐘人地埋左單就入得,我見好多人食花膠雞米線,不過我想飲黃酒雞湯,所以叫咗藥膳黃酒雞米線。黎到個樣就麻麻地,但個湯好好飲,米線就比較幼小小身,但好Q彈幾好食!但一食舊雞就奶野,係雪藏雞扒嚟嘅,雖然去咗皮同埋份量都多,但係麻麻哋啦個雞,食左2,3舊就無食了。但咁既價錢同味道都已經算ok,只係我唔係太鐘意食雪藏雞扒。同埋我本身鍾意食辣,枱面又冇辣椒油,如果佢有供應嘅擺埋出嚟會更加好囉,始終有d人社恐唔敢叫(例如我😂😂)黃酒雞藥膳米線$59+$2汽水=$61二撇雞

黃酒雞藥膳米線$59+$2汽水=$61
二撇雞