餐廳: 賓墟餐廳
資訊:

2024-05-07 18 瀏覽
今晚我去了香港傳統茶餐廳——賓墟冰室我屋企人一個又話要食飯一個又話想食意粉,茶餐廳的確係擁有多種食物選擇的地方😆完全滿足我同屋企人嘅需求!港式奶茶、鐵板餐、扒餐和茶餐廳常餐咩都有。叫左2個餐,套餐配有餐湯+餐飲☕️🥤豉汁蒸䱽魚完全係住家菜既味,又抵食!口感嫩滑好鮮味!䱽魚蒸得岩岩好,魚肉一啲都唔鞋,保持左魚肉既鮮嫩,豉汁味道同魚肉完美絕配❤️❤️份量也十分慷慨,成條魚上菜,唔係得半條,足夠一個人食,而且價錢合理。牛扒鐵板餐鐵板餐絕對係茶餐廳經典之一🤫牛扒🥩質素唔錯都厚實既,無雪藏味,肉質唔錯多汁唔乾,烹調得岩岩好,揀左配意粉🍝份量豐盛,完全能夠滿足飢餓的胃口👍🏻員工快速而有效的服務。餐廳的環境舒適,裝潢充滿左懷舊氛圍感,食得好舒服。
今晚我去了香港傳統茶餐廳——賓墟冰室

叫左2個餐,套餐配有餐湯+餐飲☕️🥤