燒鬼 (銅鑼灣).呢間以任食嘅性質黎講質素好好,雖然野食嘅選擇唔算多,但勝在質素好價錢又唔會太貴. ▪️$398任食套餐▪️.$398入面包刺身,任燒嘅肉類蔬果,主食有我倆都好喜歡嘅蕎麥麵,冷烏冬,炸物,壽司等.先講下刺身,三文魚馬刀貝赤背帶子等等,唯一嘅缺點我覺得係唔係好夠冰凍,不過食落都爽口新鮮!如果鍾意食壽司嘅朋友呀呢度都有,不過通常任食嘅我就唔食壽司啦因為實在太飽🤭.呢到前菜好出色,有齊曬我鍾意食嗰啲前菜,帶子邊,芥末八爪魚,蟹子沙律等等!.肉個方面,牛雞豬佢都有,而且肉類質素都好好,牛舌都好好食,薄身又爽口!.主食方面啱啱有講過佢有蕎麥麵啦,冷烏冬,三文魚湯,全部都好好食!.佢飲品有梳打,蘋果汁,菠蘿汁,汽水等等,甜品方便你就可以自己喺出面拎雪糕!整體而言呢度嘅價錢同佢嘅質素我覺得係成正比,佢價錢唔算係好抵食但係至少食物質素好!.📌 燒鬼 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square9樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
燒鬼 (銅鑼灣)
▪️$398任食套餐▪️

📌 燒鬼 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square9樓
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️