平時最鍾意就係約埋閨蜜去靚靚餐廳打卡兼食飯🫶🏻估唔到而家足不出戶都一樣得😍牛角包窩夫專門店 每日新鮮製造👨‍🍳十幾款口味 唔單止味道好😋仲勁好打卡到網店落單就可以送到上門超方便!自取亦得🫶🏻約三五知己聚聚👭🏻有賣相精緻既美食相伴😽心情更加靚🍓士多啤梨忌廉芝士牛角包窩夫酸酸甜甜,口感好Creamy好好味,賣相十足,女士必食之選🩷🍪OREO焦糖脆餅牛角包窩夫每次食甜品見到Oreo嘅時候,係咪都會忍唔住嗌嚟食呢?我就係喇🙋🏻‍♀️鮮忌廉同OREO兩種混合埋一齊係perfect match🫶🏻Oreo迷必試!▪️芝麻玄米牛角包窩夫本身麻麻地芝麻味既嘢,但呢隻混合左玄米茶🍵味道又幾清新,冇甜漏感,閨蜜話呢款係佢favourite💗🌴班蘭咖央牛角包窩夫呢件建議加熱食!加熱之後勁香😋有d 似食緊咖央多,但口感更酥脆同乾身,冇咖央多既油膩感🥐海苔肉鬆牛角包窩夫肉鬆令到窩夫口感更豐富,甜鹹混搭非常惹味,無論係咪嗜甜食既人都會覺得好味🍫朱古力榛子香蕉牛角包窩夫香蕉+朱古力+窩夫=冇得輸組合,呢款係Chloe最愛,入口啖啖濃郁滋味,同窩夫好夾
平時最鍾意就係約埋閨蜜去靚靚餐廳打卡兼食飯🫶🏻
估唔到而家足不出戶都一樣得😍