2019-09-06 466 瀏覽
呢間餐廳所有既食物都係好靚,俾港女打卡就岩哂。餐廳唔太大,座位唔多,所以黎就一定要Book位,如果唔係就冇得食架啦黎到梗係要試下佢個招牌菜「富士山黑豚肉咖哩飯」啦。呢個飯真係超靚,真係整到富士山咁,上面白色下面藍色。側邊圍住既就係咖哩,仲配左好多唔同既蔬菜,真係好colourful,影相影出黎超級靚食落個咖哩都好好味,幾高質。不過個飯我就有少少失望囉,因為佢比我想像中硬,好似未煲熟咁,影響左個口感呢個梅子冷麵都超靚!粉紅色既配隔離仲配左大蝦同帶子,上面就打左隻生蛋同好多蟹子。淨係個賣相都俾100分啦~佢仲會俾個茶壺你,入面係有d酸酸地既汁,你鍾意落幾多就幾多。我覺得呢個冷麵酸酸地幾開胃,夏天食一流。後面仲有個柚子雞翼,雞翼上面淋左柚子醬。睇落好普通,但食落又覺得幾fresh,我第一次食呢個配搭既雞翼,但又唔錯喎!幾值得叫。

富士山黑豚肉咖哩飯