2024-01-21 119 瀏覽
嚟到尖沙咀呢間韓式烧烤,真係等如瞬間行咗一趟韓國! 店內嘅格局同氛圍搞得好似韓國嘅烤肉店,連音樂都係K-pop,好有feel呀! 🇰🇷 先講講嗰三款醬油前菜,醬油蟹🦀鮮滑得滯,啖啖肉食落去感覺好對味,下次一定要喺蟹膏爆滿嘅時期再嚟。醬油鮑魚彈牙得黎又唔會太硬,醬汁啖啖都係琛港味! 醬油蝦就保持到新鮮嘅甜味,賣相gei夠分餸。再點咗嗰韓牛拼盘,每款肉都烤到恰到好處,味道真係鮮到彈牙,瞓爽晒!🥩 黑毛豬梅肉就真係撈酒好物,仲有個驚喜係炸雞🍗,外皮炸得想點脆就點脆,入口即化,一啖肉真係流晒油花共你食! 絕對係打卡必食之選。總結嚟講,呢間韓式烤肉真係得嚟又正,哩啲嘢食吖嘛,咁夠晒搭,下次有得揀,我一定會揀喺度再食過,記得帶埋班朋友一齊嚟開心食個夠啊!👯‍♂️