2017-12-12 6191 瀏覽
一個提供清真食品的小店~ 蒜蓉番薯葉(小油)~ 蒜茸菜心 (小油)即炒火喉足、價錢公道、正!~ 咖喱羊腩飯味道偏清淡、羊肉當然係用雪藏貨色啦、但食得出師傅有用心去烹調、羊肉一D雪味都無、賣 $38 大大碟、滿足哂平民百姓打工仔一日嘅體力需要、真係無投訴。~ 瑤柱蛋白炒飯雖然賣 $72 蚊(係呢到已經屬於貴價嘢)、但出品一樣大大碟、熱辣辣、夠哂鑊氣、交足工課、可以!本人一直對提供清真小店的出品非常有信心(因為佢地有宗教信仰上的堅持!)。味道感覺每一個人要求都不一様、我所謂的”信心”是在食物出品潔淨上的要求(利申:我本人暫時並未有任何宗教信仰)。近呢廿年、眼見唔小飮食業嘅師傅都係 hea住做。。。希望多D朋友分享一下感受同經驗、好嘅嘢其實一直都會有人支持!支持小店!
一個提供清真食品的小店

~ 蒜蓉番薯葉(小油)
~ 蒜茸菜心 (小油)
即炒火喉足、價錢公道、正!

~ 咖喱羊腩飯

~ 瑤柱蛋白炒飯