2019-11-24 600 瀏覽
星期日同屋企人經過呢間舖見到佢貼左poster俾業主加租,見入面個場好冷清,一於入去支持下!之前都有食過幾次,味道幾好,lunch價錢又抵。我哋叫左3個餐,有嘢飲同甜品。香草汁鯛魚飯$50,魚肉有咬口,唔係廉價個種魚。依家出面好多餐廳都係用平價鯰魚柳,食落鬆散口感好差。呢間餐廳用嘅絕對唔係個種,同埋食得出係比較新鮮嘅魚肉。配埋香草汁,非常香口。泰式咖喱豬軟骨飯$56,食落有香茅同其他香料味,豬軟骨軟淋,都好多舊肉。西冷牛扒飯$62,有兩塊牛扒,有少少筋,但以呢個價錢,咁大份肉好抵午餐包餐湯或甜品,我哋揀左甜品,今日係芒果布甸。一嚟到見到實在太驚喜,咁嘅價錢仲送咁有心機嘅甜品,實在太過份!希望多啲人會支持呢間舖,佢啲嘢食真係唔差,算係有質素亦都希望業主唔好加佢租,呢派市道不景,大家都好艱難,唔好逼到人哋咁盡啦!

香草汁鯛魚飯

配埋香草汁,非常香口。

泰式咖喱豬軟骨飯

西冷牛扒飯

芒果布甸

希望多啲人會支持呢間舖,佢啲嘢食真係唔差,算係有質素
2019-11-24
香草汁鯛魚飯