2024-04-12 25 瀏覽
終於等到實體店啦!🍵由佢地係網店賣卷蛋既時候已經係FANS~今次黎到太子既實體店試埋佢其他熱食先~順帶一提實體店比較細,如果星期六日黎可能需要等位,不過門口都有個打卡位架<3🍵京都焙茶芝士卷蛋一場黎到點都要食番個卷蛋先啦,同之前食既都係一樣甘好味<3焙茶味夠曬香濃🍵情迷抹茶Tiramisu估唔到可以用抹茶黎做Tiramisu~同芝士味都幾夾,不過都幾重酒味,唔好飲酒既朋友就自己考慮啦🍞叉燒滑蛋酸種麵包我會覺得呢個叉燒滑蛋好似同意粉更夾,因為酸種麵包都偏硬,叉燒雖然軟硬度適中,但係如果麵包都要花時間去咬既話就會成件事食到好攰,不過味道同創意都好好🥯煙三文魚牛油果BAGEL正正常常,牛油果熟成情度岩岩好既🍝黑松露蘑菇意粉主菜黎講我大推呢個意粉,黑松露真係好足料,未拎到上黎已經有陣陣香味,食落去就更加唔洗講啦,必點!!

🍵京都焙茶芝士卷蛋

🍵情迷抹茶Tiramisu
🍞叉燒滑蛋酸種麵包
🥯煙三文魚牛油果BAGEL
正正常常,牛油果熟成情度岩岩好既
🍝黑松露蘑菇意粉