2024-02-07 53 瀏覽
一直以為餐廳係黎自福岡,原來係韓國過江龍。餐廳最出名係石燒和牛,我地order左個2人餐試兩種口味。呢間比之前嘅分店坐得舒服👫🏻二人套餐 $366🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒和牛漢堡扒有分大中小size,自己可以用小鏟子將小量漢堡扒放係石上,由於石板好熱,不斷兩邊反會冇咁易燶。石板夠熱嘅時候燒出黎焦香嘅牛肉超香口和牛juicy油脂滿滿,自己燒可以好好控制自己喜歡嘅熟度。菠蘿同煙肉都可以係石板上燒,菠蘿鮮甜解膩一流🧀芝士蛋蒜和牛漢堡扒芝士輕輕一燒至半溶,香脆嘅蒜片夾埋和牛漢堡超惹味。底層煎蛋比較油。熱石係可以更換 熱石夠熱會燒得好食d 所以唔好怕醜叫staff換熱石🍲韓式湯烏冬由於漢堡扒比較油膩,湯烏冬係非常好嘅配搭,鰹魚湯底清甜,有淡淡醬油味。烏冬爽口彈牙。日式牛肉份量不少,食落唔乾柴🥤罐裝飲品套餐包兩罐罐裝飲品,餐廳仲有好多款特飲可以加購。

👫🏻二人套餐 $366

🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒
石板夠熱嘅時候燒出黎焦香嘅牛肉超香口

🧀芝士蛋蒜和牛漢堡扒

芝士蛋蒜和牛漢堡扒

🍲韓式湯烏冬

🥤罐裝飲品
套餐包兩罐罐裝飲品,餐廳仲有好多款特飲可以加購。
芝士蛋蒜和牛漢堡扒