因為想坐低慢慢傾吓計 所以就去咗呢間樓上Cafe🥳雖然環境唔算好靚 但都幾靜坐得都舒服😌仲提供好多board game可以玩😎食物質素都唔錯 又抵食 嚟消磨吓時間都好😝.📌全日早餐 $88平時啲ADB閑閑哋都要一百蚊 呢到都幾抵食🤑雖然價錢平 但都好豐富🤩有牛角酥, 薯餅, 煙三文魚, 炒蛋, 茄汁焗豆, 沙律同好少見嘅兵加腸👀兵加腸其實就係香草豬肉腸 皮脆 肉味都幾濃🌿薯餅炸得好脆卜卜👅牛角酥就麻麻地 淋晒 不過好重牛油味🧈炒蛋好大份 但係就唔算好滑🥺真係勝在佢夠大份 可以滿足吓食ADB嘅心💓.📌煙三文魚意大利烘包 $74呢個真係推介‼️好少食到啲包係烘得咁脆🤩外皮硬脆 但食落唔乾 入面又鬆軟 係我鐘鍾意食包嘅口感❤️個包仲有搽到牛油 所以好香 就咁食包都得🍞內餡係煙三文魚,番茄,青瓜同少少沙律菜🥗個三文魚好厚切 仲有幾多塊吓 咬落去啖啖肉😍再配埋啲蔬菜都幾fresh🥬估唔到佢仲跟沙律同薯條🍟薯條擺咗好耐都仲keep到好脆 完全冇變淋到🤤佢係外脆入面係薯蓉嘅薯條 我都好鍾意🥰.📌黑松露野菌意大利飯 $80Risotto都好好食😋黑松露味好濃 再加埋啲芝士一齊食都唔會蓋過到佢嘅味 仲多咗陣
📌全日早餐 $88
全日早餐

📌煙三文魚意大利烘包 $74

📌黑松露野菌意大利飯 $80
Risotto都好好食😋黑松露味好濃 再加埋啲芝士一齊食都唔會蓋過到佢嘅味 仲多咗陣鹹香味😌飯粒夠硬身 有咬口😚個汁份量同稠度都啱啱好 食落好creamy🥰除咗面頭啲巴馬臣芝士碎 個飯都仲有芝士🧀仲有啲野菌🍄呢個價錢嚟講 都真係幾高質😝
黑松露野菌意大利飯

📌蒜香雞翼 $52
雞翼好大隻 可能有輕輕炸過 所以咬落會爆油🤣雖然面頭有好多炸蒜粒 但係食落唔算好濃嘅蒜香味🧄係普通嘅煎雞翼🙈
蒜香雞翼

📌龍蝦湯 +$18
個龍蝦味真係好濃 有驚喜🦞口感好creamy好滑 似飲緊忌廉湯🤤
龍蝦湯

📌皇帝 +$10
呢杯我幾鍾意 佢係熱情果再加檸檬汁🍋味道偏酸 好重檸檬味 幾開胃😚有好多椰果喺底 可以中和番個酸味😛
📌戀人 +$10
呢杯相對甜啲 佢係士多啤梨🍓再加玫瑰綠茶🍵士多啤梨酸酸甜甜 玫瑰花香味就比較淡🌹
塔羅特飲

📌花茶 +$18
揀咗薰衣草,茉莉花再加檸檬馬鞭草😝可以安定情緒同改善失眠😗檸檬馬鞭草個味好清新✨唔錯幾特別🤤
花茶
全日早餐