同好耐冇見既朋友約出黎食餐飯 朋友就話想食韓國菜 咁朋友就揀左呢間 都係朋友個朋友推介俾佢 話幾好食 咁就試下啦 反正都好耐冇食過韓國野 餐廳同地鐵站既距離都唔近 要行十至十五分鐘左右先到餐廳 不過個條街成條街都係食店 都好易搵 餐牌既選擇都有好多下 我地四個人叫左五樣野一齊食 落單之後就會上左份前菜先 有泡菜 芽菜 辣辣地幾好味 海鮮葱餅 一份好大塊 煎到金黃色 好薄身 食落好脆好香口 呢個好好味五花肉紫菜包飯 一份有成十一舊 仲要每件都好大舊 每舊都好足料 有五花肉 青瓜 雞蛋 火腿 蘿蔔 但食落麻麻 有啲怪 可能太多料係入面炸醬麵 又係好大份 可能我地擺得太耐先撈 撈個陣已經凍晒 又乾晒 食落冇乜味 又係麻麻地星星各式炸雞套裝 好大份 有好多件炸雞 仲有炸薯角同炸餃子 呢個炸得幾好味 仲有好幾款醬俾你點 不過炸雞有好多碎骨 食既話要小心啲星星炒粉絲 又係大大份 食落完全冇味 整體黎講 除左個海鮮葱餅最好食之外其他都係得個大字 一係唔好食一係冇味 唔知食梗乜 一次就夠了

星星炒粉絲 又係大大份 食落完全冇味

前菜