餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2022-02-19 189 瀏覽
將軍澳區呢頭愈嚟愈多cafe 今次嚟到澳南海岸嘅呢間西式咖啡店 沿住唐俊街一直向海邊行10分鐘左右 入口就係正面向海濱嗰邊 室內室外座位都有 對住海景view食野都幾舒服😚 我哋2點左右去到 都唔算好多人 好好彩唔洗排隊可以直入 因為走嗰時見到好多人係門口等叫飛🙈入座之後店員主動幫我哋斟水同放低menu 教我哋掃描qr code落單 同埋要出去counter checkout 🍝手打意粉配黑松露忌廉醬 💰128黑松露味好香 意粉好煙韌同掛汁 件toast烤得好脆 但意粉份量就比較少🤏🏻 🍟炸甜蕃薯條 💰88蕃薯條雖然炸咗 但都好香甜 唔會掩蓋咗蕃薯本身嘅味道👍🏻 ☕72%特濃朱古力 💰55Dark chocolate嘅關係 呢杯朱古力唔係平時飲開偏甜嗰款 而係甜中帶啲苦澀味 平時鍾意食dark choco嘅朋友實啱呀☺️ 🍰伯爵茶戚風蛋糕 💰52 嚟到JOMO又點會唔食chiffon呢🤣有伯爵茶 黑芝麻 熱情果三款🎂蛋糕好鬆軟 伯爵茶味雖然唔算好重 但加埋上面味道淡淡嘅cream一齊食 濕潤得嚟又好輕盈 一啲都唔heavy 食一件真係唔夠喉😋 現場都見到唔少人買蛋糕外賣 除咗件裝買 仲可

🍝手打意粉配黑松露忌廉醬 💰128

🍟炸甜蕃薯條 💰88
蕃薯條雖然炸咗 但都好香甜 唔會掩蓋咗蕃薯本身嘅味道👍🏻

☕72%特濃朱古力 💰55

🍰伯爵茶戚風蛋糕 💰52
嚟到JOMO又點會唔食chiffon呢🤣有伯爵茶 黑芝麻 熱情果三款🎂蛋糕好鬆軟 伯爵茶味雖然唔算好重 但加埋上面味道淡淡嘅cream一齊食 濕潤得嚟又好輕盈 一啲都唔heavy 食一件真係唔夠喉😋 現場都見到唔少人買蛋糕外賣 除咗件裝買 仲可以wholecake買㗎 $420 for 6" and $520 for 8"😉

🔔另設加一

手打意粉配黑松露忌廉醬