餐廳: La Serre
資訊:

2023-12-03 30 瀏覽
🐨嗰日訓醒就好興致勃勃咁想食個Bʀᴜɴᴄʜ,喺多翻搜索下,決定去呢間餐廳食,因為嗰度有海濱長廊又Pᴇᴛ Fʀɪᴇɴᴅʟʏ,同埋間餐廳成間玻璃屋咁,睇落好靚😚香煎雞漢堡扒配菠蘿,車打芝士煎蛋 $148沙律菜好新鮮,雞扒相當厚身,外皮邊位有啲微脆,調味都恰到好處,而且啲肉都係嫩滑嘅,配返菠蘿嚟食抵消返個油膩感,一整份食係好豐富嘅味道,會食到咸香嘅芝士再加埋蛋香,仲有濃濃嘅菠蘿味,仲有個雞扒嘅調味🤪 成件事個感覺係好滿足😌薄切牛柳煎蛋芝士蕃茄 $158呢款隻蛋煎到啱啱好,係一隻流心蛋😍,芝士味唔算濃,但牛味就好濃🤤 厚薄適中,調味都無話好重手,配埋蕃茄一齊食,就無咁油膩,佢另外仲有塊薯餅,佢係屬於軟身啲嘅薯餅,薯仔味都幾濃,但牛油味就無咁突出喇😝Fʟᴀᴛ Wʜɪᴛᴇ +$20食Bʀᴜɴᴄʜ一定要飲杯啡☕️ 呢杯Fʟᴀᴛ Wʜɪᴛᴇ嘅比例平衡得好好,咖啡帶點果香又細滑Pᴀssɪᴏɴ Fʀᴜɪᴛ Sϙᴜᴀsʜ $78用熱情果加梳打水同雪碧製成,唔似坊間果啲好酸又死甜嘅梳打,一飲係淡淡嘅熱情果味道,唔甜,好清爽👍🏻想讚吓呢度嘅服務幾貼心,見我哋拎住個大紙袋,特登拎多張凳過嚟俾我哋放嘢🫶🏻 用餐途中都

香煎雞漢堡扒配菠蘿,車打芝士煎蛋 $148
香煎雞漢堡扒配菠蘿,車打芝士煎蛋

薄切牛柳煎蛋芝士蕃茄 $158
薄切牛柳煎蛋芝士蕃茄

Fʟᴀᴛ Wʜɪᴛᴇ +$20
Flat White

Pᴀssɪᴏɴ Fʀᴜɪᴛ Sϙᴜᴀsʜ $78
Passion Fruit Squash

想讚吓呢度嘅服務幾貼心,見我哋拎住個大紙袋,特登拎多張凳過嚟俾我哋放嘢🫶🏻 用餐途中都見到好多客人帶埋主子嚟用膳,主子有其他狗仔陪玩,唔洗驚佢哋悶親😎
2023-11-26
香煎雞漢堡扒配菠蘿,車打芝士煎蛋