2021-10-16 128 瀏覽
出咗嚟做嘢好忙好少約朋友,喺友人推介之下嚟咗呢間環境比較靜啲嘅西餐廳🍴位於觀塘海濱嗰頭,近MegaBox多啲,平日可以行完MegaBox過嚟食都得,雖然地理位置係偏少少,但勝在環境夠舒服同人流唔多,相對上比較靜,好啱三五知己過嚟食吓飯吹吓水💬-💖1/2葡式香辣燒雞 配薯條 $188個燒雞就不過不失,啲肉一啲都唔會鞋仲好juicy,值得一讚係個辣醬好好味😋佢可以配薯條或者香烤雜菜,今次就配左個薯條試吓先。啱啱炸起嘅薯條好脆,表面灑咗好多辣粉,望落令人好有食慾🤤💖雞肉凱撒沙律🥗 $118個人最欣賞西餐廳嘅其中一點就係想食得惹味又得,食得清淡啲亦得!我叫佢個沙律醬另上,個沙律入面有啲煙肉粒麵包粒同埋巴馬臣芝士,就算冇點醬食落一啲都唔寡,再唔係點啲燒雞嘅辣醬食都好好味🥰💖菠蘿汁 $38佢呢度嘅飲品Menu有好多選擇,有Cocktail,Mocktail同juice;杯菠蘿汁🍹甜度啱啱好,唔會死甜,酸酸甜甜咁樣好開胃😝-本身想坐戶外位,但太搶手啦,要預先book定先💡可以黃昏嗰啲時間過嚟坐戶外位,食個early dinner,睇吓風景chill下,仲望到九龍灣嘅日落🌄好靚㗎

1/2葡式香辣燒雞

💖1/2葡式香辣燒雞 配薯條 $188