連續兩個星期去咗兩次lunch (之前都會耐唔耐嚟)主要係貪佢有 alfresco seatings趁住未係好熱 同未係好多人之際享受一下outdoor dining最近兩次食嘅嘢好類似所以就一次過寫晒啦 第一次落完雨天氣涼爽 超舒服😌2個人叫咗500g Mussels個white wine sauce好唔錯 有garlic香個baguette吸左d汁好加分加單點dry aged steak之前試過叫佢嘅steak & chips 但個牛真係麻麻所以自此就寧願加多少少錢 去counter到自己揀牛扒 好多部位選擇 今次呢個好juicy重肉味 朋友揀得好好👏🏼同埋比起steak & chips價錢只係差幾十蚊 物有所值外加左salad, portobello (老實呢個$88就有少少唔抵😅) 同bearnaise sauce配左杯old fashioned由於食得好開心 跟住個星期又嚟咗encore今次4個人 (但就叫得太多野🤦🏽‍♀️)加大左個mussels (1kg)朋友又揀咗塊大一倍嘅Wagyu 差唔多$700但肉質真係有差 入口陣陣肥油香 medium rare熟左dd但都仲好嫩☺️
連續兩個星期去咗兩次lunch (之前都會耐唔耐嚟)
主要係貪佢有 alfresco seatings

之前試過叫佢嘅steak & chips 但個牛真係麻麻
今次呢個好juicy重肉味 朋友揀得好好👏🏼

配左杯old fashioned

由於食得好開心 跟住個星期又嚟咗encore
今次4個人 (但就叫得太多野🤦🏽‍♀️)
加大左個mussels (1kg)

朋友又揀咗塊大一倍嘅Wagyu
配紅酒完全係一個滿足嘅happy lunch

另外再叫左2個carbs (係我太貪心 結果食唔哂)
Spaghetti Meatballs
佢個meatball大到好似上海獅子頭😰