2019-09-19 227 瀏覽
📍今次餐廳位於中環蘭桂芳🍸,一入到去已經見到有好多同音樂有關係嘅嘢🎼,睇嚟店主係鐘意音樂嘅人類,最特別梗係有個live band show嘅stage啦🎸🎺,不過可惜得星期五先有啦。據聞C AllStar都有份投資,可能星期五會去表演都未定,唯有下次再去欣賞下啦🤷‍♀️! 入面裝潢同一般西餐廳差不多,不過就加添左幾分浪漫💃,最正係俾我發現有隻玟瑰bear bear🌹,仲有個結他仔,唔知係唔係俾人求婚用架呢!🥰🥰🥰✔️ <Ham, Cheese & Truffle "Tramezzino"> 🐖🧀($158) 一見到有truffle即刻唔使諗啦🤩🤩🤩~ Appetizers就揀哩個啦! 火腿加芝士本身就已經無得輸,個火腿仲要唔一般嘅火腿,係用咗煙豬頰肉,超香濃嘅肉味~~~ 再加埋個truffle真係好味到都唔知用咩字去形容啦,仲之我一口氣就食左幾舊,而家諗起都流口水 🤤🤤🤤不過唔知點解所有包類都係辣辣地 🤭✔️ <Braised French Baby Milk Fed Lamb Belly> 🐏($378) 一放上檯已經勁香羊味,唔係果隻臭羶味。鐘意食羊嘅人就

✔️ <Braised French Baby Milk Fed Lamb Belly> 🐏($378) 一放上檯已經勁香羊味,唔係果隻臭羶味。鐘意食羊嘅人就明啦😛! 一切落去真係不得了,超淋,只係用力輕輕按落去就分開到啦! 另外仲有配到個薯蓉包,可以沾埋個醬汁唔好哂! 但係重點係分量好多,食到超飽!👅

✔️ <Sous Vide France White Spring Chicken Roll> 🐥($368) 個雞好滑好香,雞卷下面就鋪左薯蓉,薯蓉下面仲有枝豆同埋少量蔬菜🥬,咁樣嘅鋪排唔會愈食愈膩!👍🏻
  • Ham
  • Cheese & Truffle "Tramezzino"