2019-07-25 129 瀏覽
<<浪漫地中海料理💏>>-經朋友介紹去左位於灣仔既地中海菜餐廳hEat😊其中有樣出名既係佢地有啲料理係用炭烤爐高溫快速炭燒唔同既食材, 帶出食物本身既原汁原味!-♦️首先一定要讚既係佢地Daily seasonal clams😋大蜆超級鮮甜, 配埋個似忌廉湯既忌廉汁, 完美之作, 滿分推介💯-♦️主菜兩款都好出色👍🏻真係要揀既話, 三文魚係更加好食, 佢可以算係我食過最數一數二既煎三文魚😍你食到佢個種新鮮既甜, 加上熟度啱啱好, 又係一道滿分菜! 牛方面食左30日熟成Prime CAB 紐約牛扒💪🏻五成熟控制得好準確, 肉汁爆棚, 可能就係用左佢地個招牌炭烤爐去做, 比起以前食過同價位既牛扒肉汁更加滿足❤️-♦️甜品都係亮點, 一個係意式白朱古力奶凍, 一個係朱古力Tiramisu, 以一間唔係主力SELL甜品既餐廳計真係好有驚喜, 兩款都好有口感好Refresh🤓-♦️人均消費$600-$700我覺得值回票價, 好啱去食生日飯等等
<<浪漫地中海料理💏>>
Daily clams