餐廳: Morokok (家樂坊)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-27 343 瀏覽
話說今次已經係第4次嚟到呢間餐廳了😜決定要打番個食評比更多人認識呢間餐廳🤣平日同朋友多數係旺角搵餐廳一聚,呢間餐廳位於家樂坊8/F,地點都算易去🤣!重點係餐廳雖然話限時90分鐘,但試左幾次平日夜晚食,都可以任坐🥹!所以真係一個好適合同朋友聚會談心嘅好地方!🌟七味燒魷魚筒 $108魷魚筒好入味,燒得好香,仲有少少辣咁,食落好煙韌🥹彈彈地牙!正!🌟芝士焗番薯條 $88呢款係我每次必點小食😍芝士熱辣辣,溶溶地,配搭落甜甜嘅番薯條,真係出奇地夾!食落仲好開胃tim!!!番薯條又唔會太淋,脆脆地!好好食!😋🌟泰式海鮮菠蘿炒飯 $148原本以為會有菠蘿殼裝住上菜,但原來碟上,擺設上有少少失色!但真金不怕洪爐火,就算碟上都炒得好有火氣!材料重好多,啖啖食落都好有口感!由其真係好愛食有腰果嘅菠蘿炒飯😎!🌟泰式青咖喱豬頸肉配香酥餅 $138呢款就不過不失,比我想像中辣🤣但好惹味,食到攝攝聲,好過癮🫣!豬頸肉肉質爽口,唔會太淋!香酥餅亦熱辣辣,好脆口,好食😆!🌟椰青 $50正常口味椰青一個! 🤣🤣餐廳有多款甜品可以order,若果想慶祝生日,亦可以喺餐廳order甜品當生日蛋糕送上,係慶祝生日嘅好地方之一
話說今次已經係第4次嚟到呢間餐廳了😜
決定要打番個食評比更多人認識呢間餐廳🤣

🌟七味燒魷魚筒 $108

🌟芝士焗番薯條 $88

🌟泰式海鮮菠蘿炒飯 $148

🌟泰式青咖喱豬頸肉配香酥餅 $138

🌟椰青 $50
正常口味椰青一個! 🤣🤣

餐廳有多款甜品可以order,若果想慶祝生日,亦可以喺餐廳order甜品當生日蛋糕送上,係慶祝生日嘅好地方之一!😍😜
芝士焗番薯條
青咖喱豬頸肉配香酥餅