特別推薦大家✅招牌泰式蟹肉炒飯 Fried rice of crabmeat & spring onions✅鮮製泰式香蕉飛餅 Crispy banana Roti with condensed milk or Nutella ✅泰式街頭椰子雪糕 coconut ice cream✅芒果糯米飯 Thai mango & sticky rice《招牌泰式蟹肉炒飯》蟹肉好大舊🦀,唔係得少少,個飯睇落去以為冇乜味,原來都好夠味,食落有d似落咗美極😂,加埋個辣魚露會再好食d🌶💰$158《鮮製泰式香蕉飛餅》💛超級·超級·超級好食,唔叫會後悔💛❗️香蕉餅好足料、好厚身,個外皮好薄好脆、熱辣辣🔥、又唔油,入面有好多香蕉🍌🍌🍌,香蕉都好甜☺️另外有個醬,可以揀配煉奶或者Nutella,絕對建議大家揀煉奶👍🏻,係超級match我哋覺得成個香蕉餅仲好食過泰國😂,不過依個價錢都唔平,但係絕對值得食🤭💰$98《泰式街頭椰子雪糕》呢個又係好好食🤤,一樣係必叫❗️椰子雪糕勁重椰子味🥥,花生好脆🥜,粟米又好甜🌽,佢哋同椰子雪糕係勁夾,食到椰子味得嚟,又會食到花生同粟米嘅甜👍🏻仲有椰子肉tim😌💰$78《芒果糯米飯》芒果糯
特別推薦大家
✅泰式街頭椰子雪糕 coconut ice cream

招牌泰式蟹肉炒飯

《招牌泰式蟹肉炒飯》
💰$158

《鮮製泰式香蕉飛餅》
💛超級·超級·超級好食,唔叫會後悔💛❗️
💰$98

泰式街頭椰子雪糕

《泰式街頭椰子雪糕》
呢個又係好好食🤤,一樣係必叫❗️
仲有椰子肉tim😌
💰$78

芒果糯米飯

《芒果糯米飯》
芒果糯米飯有泰國食到嘅水準🥭🍚,糯米飯sticky得嚟,飯粒都可以做到粒粒分明😋,唔會爛晒/一pat嘢
芒果都幾甜🥭,成個飯好有椰香🥥,面頭仲有脆米,正
💰$98

*整體嚟講,咸點就正常發揮,甜品就非常驚艷😎

招牌泰式蟹肉炒飯
泰式街頭椰子雪糕