2024-04-23 170 瀏覽
早排天氣熱辣辣,忍唔住去食刨冰消暑解渴😋✨Baby Thai Tea Kakigori $99首先刨冰係好細膩同軟綿綿質地,唔會好甜既泰式奶茶味刨冰再加上杏仁片同奶蓋忌廉,清爽又帶有豐富嘅口感既刨冰真係好消暑,想再甜啲都可以淋上跟配既泰式奶茶醬🤩不過食到最底有仙草啫喱同多士粒,小星星覺得仙草啫喱配搭甜品係幾夾,但係濕漉漉既多士粒小星星就真係唔識欣賞啦😮星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨Baby Milo Volcano Kakigori $90刨冰都係好細膩同軟綿綿質地,喺奶蓋忌廉表面灑上美祿粉,配合牛奶刨冰,對比泰式奶茶味就冇咁甜既,但係!食到最尾入面有啲好似麥提莎既朱古力,淋左少少美祿奶醬,一齊食落口都覺得太甜膩啦星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5🍀可以喺商場室內涼住冷氣排隊,對比另一間銅鑼灣分店要室外排隊既真係好好多。不過要起碼半個鐘啲刨冰先到齊就有啲美中不足😥
早排天氣熱辣辣,忍唔住去食刨冰消暑解渴😋

✨Baby Thai Tea Kakigori $99
星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5