💜太興集團,最近推出全新集團飲食𝐀𝐩𝐩📲小火伴,只要下載及登記成為會員,會享有高達$𝟑𝟎𝟓的優惠回贈呀~旗下𝟏𝟔𝟎間分店、𝟏𝟐個品牌都用到! 即日起𝟑月𝟐𝟖日:🎉 小火伴𝟑重賞包括:❶ 迎新及現有會員賞你$𝟏𝟐𝟎 優惠劵,會員均自動可獲𝟏𝟐大品牌$𝟏𝟎電子優惠劵共𝟏𝟐張(總值共$𝟏𝟐𝟎)。❷ 推薦「友」賞,推薦人及被推薦人雙方均可獲得$𝟏𝟎堂食電子優惠券𝟐張及$𝟏𝟓 外賣自取電子優惠券𝟏張(總值$𝟑𝟓)。❸ 火熱優惠會員限定:電子美食現金券$𝟏𝟎𝟎𝟎 送$𝟏𝟓𝟎。吃滿$𝟏𝟎𝟎𝟎,即送$𝟏𝟓𝟎,真的好抵食呀😍!!! 你都快啲下載啦(*¯︶¯*)~如此抵食😍,我就馬上去咗集團旗下的💚錦麗試試囉! 餐廳以正宗越南牛肉粉專門店打響名堂,並在𝟏𝟗𝟕𝟎年開業至今,有足𝟓𝟎年好長歷史呢~招牌胡志明總合粉是錦麗必吃牛肉粉,湯香牛味濃; 香茅豬扒魚餅飯,豬扒香脆可口😙。魚丸扎肉香濃雞湯金邊粉🍲,湯底鮮美,魚丸彈牙。特色小食拼盤中的香脆的金絲網蝦春卷及惹味的蒜茸牛油雞翼🧈也不錯呀~而我最推介椰青椰汁糕😏,清甜美味,必吃!你都快啲下載啦(¯︶¯)~😍 注意! 吃太興有優惠回贈呀
🎉 小火伴𝟑重賞包括: