沙田人可以喺沙田食牛大人了^^! 喺偉華個位好易揾添, 食完順便過對面一田shopping消化下😂, 鐘意店家舒服嘅卡位夠唒鬆動, 今日黎吃到飽先. 🍲極上M5和牛吃到飽套餐揀左li個咩都有得揀嘅set, 感覺lunch $198@真係好抵. 頭一round已經每款牛x2🤤. 湯底小辣嘅”牛大人袐方麻辣鍋”好惹味, 滿滿而多種辣椒🌶️勁足料! 🐗上腹牛五花牛味非常香濃, 淥一淥就食得, 我喺醬料bar𢳂左好多蒜蓉同腐乳醬dip, 仲整左一碗滷肉飯添, 今次驚喜見到飲品雪櫃有OOHA揀呢, 荔枝味好得, 唔會over甜. 🍲必食item我覺得有: 和牛M5牛肩卷, 上腹牛五花, 安格斯牛板腱, 豬五花片. 油份10足, 同埋唔會切薄到得張透光肉片嘅厚度; 另外, 要另外淥熟嘅袐製鴨血同滷豬大腸真係好好味呀! 都驚會賣唒所以快快encore左先🤪.🍲真味牛肉漿*食得又玩得系列*超好味牛味勁濃”真味牛肉漿都唔可以miss, 而且有得食有得玩, 好似手打牛丸咁濃👍🏻.🍻酉鬼啤酒UGLY BEER果味好香嘅IPA, li杯咁fruity嘅啤酒🍻打邊爐一流呀!! 好抵飲只係$68一杯, 一人黎返一r

極上M5和牛吃到飽套餐

*食得又玩得系列*
🍻
酉鬼啤酒UGLY BEER
酉鬼啤酒

果味好香嘅IPA, li杯咁fruity嘅啤酒🍻打邊爐一流呀!! 好抵飲只係$68一杯, 一人黎返一round氣氛即刻好勁多🤩.
🍨
最後食左牛大人限定嘅玄米茶雪糕, 雖然唔係之前嘅哈根大C, 但li隻味道都夠唒特別啊茶味有解膩feel呢.
玄米茶雪糕

2022-06-29