2020-11-22 1158 瀏覽
每一次去Cheesecake Factory都有一種期待的喜悅, 因為食物種類繁多, 可輪流品嚐不同的美食, 份量大大碟, 價格經濟, 性價比超高 👍👍 另外, 環境夠大, 裝修美觀, 燈光昏暗, 服務良好, 每次食完都非常滿意😃今次一行四人叫了一個沙律🥗 意粉🍝薄餅🍕餐廳免費提供的麵包🍞都好味😋 分別有白法包&黑糖燕麥麵包這餐廳所提供的任何一種沙律都配非常新鮮沙律菜. 今次選擇這個沙律內有沙律菜, 牛油果🥑, 蕃茄🍅, 黑豆, 洋蔥🧅, 小紅蘿蔔, 墨西哥粟米脆脆, 芝士🧀&芫茜. 配料種類繁多, 口感&味道非常豐富👍👍我超愛這餐廳的意粉類別, 麵種繁多, 有粗有幼&不同形狀任君選擇. 廚師每次烹煮意粉時間非常好, 軟硬適中, 永無失手. 而我今次選擇蝴蝶粉, 鍾意每一粒蝴蝶粉都沾滿濃汁, 意粉汁味道有少少辣🌶️. 吉列雞塊都好好味, 粉薄, 炸得香脆鬆化番茄醬底薄餅, 配料有辣肉腸, 燈籠椒, 蘑菇, 洋蔥, 芝士. 🍕味道普通, 與其他薄餅店質素差不多😅溫馨提示: 當晚飯時間, 餐廳門外長期有大量人流等候. 若然不想等候太久, 可以選擇食頭輪, 約六點到達, 便可即時入座😉

今次一行四人叫了一個沙律🥗 意粉🍝薄餅🍕

餐廳免費提供的麵包🍞都好味😋 分別有白法包&黑糖燕麥麵包