⭐️ 沙嗲牛肉蟹王麵沙嗲牛肉蟹王麵係必嗌啲嘅美食之一👍🏻👍🏻,喺餐廳度我睇到個個都喺嗌蟹王麵😆。 相比於出前一丁嘅口感,蟹王麵更加爽滑彈牙,且唔帶油膩味道🤭🤭。 呢種口感實在難得一見,所以我哋揀咗蟹王麵👍🏻。 如果你未曾嘗試過蟹王面,我建議你一定要試吓。沙嗲牛肉麵嘅湯底非常豐富🤤,尤其是花生醬嘅味道令湯底更加濃稠🤭。 牛肉嘅口感好好,可以品嚐到真嘅牛肉味,而且非常嫩熟。 係一種經過醃製並處理過嘅牛肉。⭐️ 芝士流心蛋豬扒治 (+2烘底)佢幫我哋切開做兩半,比我哋更容易享用。 當我哋將包裝打開時,可以清楚地看到流心蛋和熔化的芝士。 再加上它的烘底🤤,口感更加酥脆。 由於這款三文治嘅餡料相對豐富,如果內餡濕潤過頭,推薦加2蚊選擇烘底😆,令成個三文治更加香脆。 炸豬扒的味道非常好,肉質厚實,而且炸漿並不厚重,非常明顯能品嚐到豬肉的味道。⭐️ 凍奶茶 少甜茶餐廳正常發揮🤭。不過,嘢飲唔可以跟餐,佢要單叫18蚊😶😶。🍄 總括而言沙嗲牛肉麵比一般餐廳嘅味道更濃郁👍🏻,且加入咗豐富嘅花生醬😆。 如果你喜歡沙嗲牛肉,你一定會幾鍾意。 個人更偏愛芝士流心蛋豬扒三文治🤤🤤,它更加特別,口感更加豐富。另外,份量較
⭐️ 沙嗲牛肉蟹王麵

⭐️ 芝士流心蛋豬扒治 (+2烘底)

⭐️ 凍奶茶 少甜

🍄 總括而言

另外,份量較少,幾啖就食完了😂。 如果你肚餓,可能會唔夠飽,見隔離枱會再叫份炸豬扒share👍🏻。