2020-08-29 327 瀏覽
難得今日出開旺角,記得早排係網上見到有介紹「桔梗」,一於嚟試吓,度門口要排隊,無問題,抱住個女耐心等候咗20分鐘左右,已經好肚餓,打開餐牌,提供的款式不多,ok 唔緊要啦,由於餐牌上冇相所以唯有參考OpenRice 大家既分享,揀好吃咩出去買,失望的事情來了,就係要乜冇乜,Pasta 本身只有四款,但有兩款已經賣哂,我的用餐時間只係下午2:30,咁快就賣哂 🤪 Pasta 得番一白一紅汁的選擇,我選了紅色的龍蝦哥哥意粉 (餐牌寫是蕃茄汁)+ 薯條 + 香橙莫卡,等了又等,終於等咗成半個鐘,嘢食終於齊哂,分享下我點既食物👇🏻雖然係食既方面感覺麻麻,但服務方面我要贊下一位長髮姐姐,因為我湊住個女唔肯比我出去買野食,鑑於有金錢接觸,長髮姐姐話唔可以代我去買,但佢好好人話幫我睇住個女,我就極速去買,一路行就一路望住個女 😅,所以我要同長髮姐姐講聲「唔該哂」 #帶小朋友的妳/你會懂的 😊

炸薯條
香橙莫卡