2023-12-09 430 瀏覽
唔要NMSL ,我哋要嘅係 no milkshake no life 🤭呢間極邪惡美式餐廳主打各種淨係睇到都塞血管💉但又令你忍耐唔住想一食再食嘅 comfort food大餐星期日十二點半去到條隊唔算好長,等候時候都快 。(有個 staff 韓系QQ 路線都幾養眼👀👀👀) 環境唔算好大但光猛樓底高所以有好多天然光都好舒服勁拉絲 🧀Grilled Cheese Sandwich 🥪(with beef,呢個初食幾正,但越食越鹹有啲過火位。)和牛漢堡(🍔和牛唔係好濃味但夠 juicy, 然後個太陽蛋好加分!),惹味嘅 cajun fries仲有被譽為 the best milkshake in town,我哋揀咗boozy milkshake... (酗酒小暴龍覺得酒精唔夠!要 加多幾 shot!!!)加多咗杯清新系嘅 Ginger Grapefruit soda 🥤扮返balance ,估唔到都好飲(加 gin 會更加好飲)​。簡簡單單,卡路里暴擊的快感🫵🏻

簡簡單單,卡路里暴擊的快感🫵🏻
2023-12-02
  • 和牛芝士漢堡包配薯條