2019-05-09 105 瀏覽
好耐無同朋友食放題la!見最近成功瘦左小小,一於比自己放縱一下,去食返個放題先得la!放題首選就一定係大喜屋la,選擇多之餘地點又十分方便,今次就去尖沙咀既大喜屋試一試先la!一出lift 店員好快就問我地拎booking 號碼,之後好快就帶我地坐低左,大喜屋轉左用電話scan QR code落單,方便之餘仲有得計住自己嗌左d咩食。我地首先當然係叫左剌身同壽司食啦!剌身種類好多,連平時小見既象拔蚌都有,食落仲要好新鮮又一啲都唔腥,抵讚!三文魚厚切,帶子鮮甜。而壽司都唔弱,最好食既就一定係花之戀啦,上面d蟹子脆卜卜,仲有舊三文魚都係同刺身個舊一樣咁高質,食完一舊已經好滿足la!熟食方面都有好多唔同選擇,質素好,每樣叫少少咁就乜都試到。最後仲叫左個蟹粥食,啲粥煲到好棉心而d蟹都好鮮甜,一個人絕對可以食哂一煲呀!大喜屋呢間放題真係永遠都唔會令我失望!

熟食方面都有好多唔同選擇,質素好,每樣叫少少咁就乜都試到。

大喜屋呢間放題真係永遠都唔會令我失望!