難得星期日放假就出左去中環行街,點知原來中環好多餐廳星期日都唔開😂😂😂最後就嚟咗呢間食餃子蒜芯豬肉餃+鏗魚昆布湯米線 $58蒜芯豬肉餃真係幾好食,蒜味好香,但食完又唔會好大陣口氣🤣因為我叫湯餃嘅關係,係會有少少湯,食落應該係豆漿湯底,幾香豆味,而且同個水餃都幾夾👍個米線就冇乜特別,不過份量真係唔算多,同埋如果叫辣嘅話就要小心啲,因為我叫咗中辣真係有啲辣,同埋都幾麻下🤣🤣🤣韮菜蝦皮豬肉餃+溫泉蛋紫菜拌飯+炸花枝丸 $68煎餃香口惹味好難話唔好食,韮菜味唔係好香,餡料量一般,但勝在煎得幾好同辣醬好味🤭😊好少食餃子有得配飯,飯嘅紫菜量超級多,溫泉蛋新鮮好味,整體唔錯👍🏼👍🏼花枝丸就唔係好得,普通街市買到嘅花枝丸質素,而且炸得唔香🤣其實佢好多空位嘅時候,安排座位上可以有少少彈性,唔洗要所有人逼埋一齊坐會好啲☺️☺️☺️

蒜芯豬肉餃+鏗魚昆布湯米線 $58
蒜芯豬肉餃

麻辣米線

韮菜蝦皮豬肉餃+溫泉蛋紫菜拌飯+炸花枝丸 $68
花枝丸就唔係好得,普通街市買到嘅花枝丸質素,而且炸得唔香🤣

溫泉蛋紫菜拌飯
蒜芯豬肉餃