2024-01-24 822 瀏覽
今次去到近旺角東個邊嘅一間人氣cafe 🍽️平日晚嚟到都係滿座, 餐廳就安排左我哋坐室外位置, 不過望住條馬路同食飯真係幾好笑😹朝早應該好feel啲🌝一邊食啲路人係咁望(( 整體食物水準份量大又好食, 上菜又快,staff態度都好好❣️絕對係會再訪嘅餐廳!有啲小意見就係啲枱好矮😹食得唔太方便´д` ; 注意餐廳低消係一杯飲品!.Deluxe All Day Breakfast $120餐廳有全日早餐,同呢個升級版揀🍳升級版超。大。份🫨有腸、煙肉、煙三文魚、炒蛋、蕃茄仔、Bagel🥯 or Scone、薯條、牛油果溶🥑每樣食物都煮得好好食, 擺盤又靚🥹薯條放左一段時間食都好脆, 但一個女仔真係食唔晒😹松露油忌廉大啡菇貓耳朵 $95好驚訝竟然有得食貓耳朵😳好少cafe有提供呢種餐點🥘不過食貓耳朵好快會飽,因為要係咁嚼😹成個麵都係份量大同好足料好好食!日式燒雞腰果仁沙律 $75呢個沙律完全可當一個正餐食,絕對唔係細細個 side dish or 全部得菜咁🥗入面有生薑、青瓜、番茄仔、腰果、牛油果溶、燒雞!成個配搭勁好,好有驚喜!食到一啖接一啖😋而且材料好多,唔會食到一半得返啲沙律菜咁🥬燒雞都好彈

Deluxe All Day Breakfast $120

松露油忌廉大啡菇貓耳朵 $95

日式燒雞腰果仁沙律 $75
呢個沙律完全可當一個正餐食,絕對唔係細細個 side dish or 全部得菜咁🥗入面有生薑、青瓜、番茄仔、腰果、牛油果溶、燒雞!成個配搭勁好,好有驚喜!食到一啖接一啖😋而且材料好多,唔會食到一半得返啲沙律菜咁🥬燒雞都好彈牙同入味🤤

凍朱古力 $45
朱古力偏苦小小, 唔係死甜嘅朱古力!但味道唔算驚喜~ 都好飲的!

開心果 latte $45
好開心有得飲開心果😍好好飲hehe

伯爵茶焦糖布甸 $55
今次食左新推甜品🤤賣相好好🍮雖然食頭幾啖覺得有啲甜,但布甸表面嘅焦糖好脆!整體都好好味同蛋味好重~
  • 松露油忌廉大啡菇貓耳朵
  • 伯爵茶焦糖布甸