2019-04-11 98 瀏覽
之前聽朋友介紹話牛頭角有間氣氛好好嘅餐廳,今日終於帶咗女友嚟食呢間餐廳一入到嚟覺感覺就係環境好靚而且好有空間感,特別係掛係天花啲星星令成件乾好浪漫,氣氛一流咁我得兩個人食叫咗一個set dinner, 一碟意粉同炸魚薯條餐包上先,個2枝好長嘅嘢係餅乾條嚟,個麵包熱熱地好軟熟,佢個牛油同出面一般食開嘅唔同,特別軟滑而且有種特別香味,好搽麵包好好食餐廳好creamy好好飲,飲得出係真材實料闊條麵好香牛肝菌味,佢唔係好creamy個種 ,牛肝菌味反而出好多同唔會cover咗闊條麵嘅蛋香,幾幾鐘意塊肉眼扒叫咗5成熟,佢燒得好靚, 塊扒幾易切開,啲肉幾燉有肉汁,而且肉味夠濃,好好食呢到d炸魚薯條既炸魚有一種好特別既香味,問職員先知原來係用啤酒炸漿嚟整, 但其實食落去係冇啤酒嘅苦味嘅所以唔鐘意飲酒都可以放心食,而且炸漿好薄,食到去做到外脆內軟,好好食mango sparkler其實係有氣既芒果飲品嚟,佢上台先知原來咁鬼大杯,飲落去係清新好香嘅芒果味幾好飲甜品我叫咗意式奶凍,佢食落口感有d似燉蛋咁又香又滑,但唔同既係佢多左一浸好香既雲尼拿味 ,作為餐後既租品我好滿意

餐包

搽麵包好好食

餐廳好creamy好好飲,飲得出係真材實料

牛肝菌配蛋闊麵

紐西蘭肉眼牛扒

炸魚薯條

2019-04-04
$337.5 (晚餐)
餐包
牛肝菌配蛋闊麵