2015-10-17 1406 瀏覽
兩個人係尖東諗唔到食咩好,想食egg Benedict,就揀左黎呢度食。之前都食過好多次,都覺得不錯。但今次真係好失望,失望到唔會再黎食。呢個係bacon 既,其實係個侍應落錯單,本第係想食煙三文魚既為左唔想浪費,就要左去。隻蛋同煙肉都無問題,有問題係個汁。d 牛油味重得滯,好似直情食梗牛油汁,又無咩醋味。完全影響曬成個主食。另一個主食係fish n chips,賣相都可以既。但舊魚一切開,就肉殼分離,都預左係冰鮮魚黎架喇,都有雪味。但個炸殼真係好硬,炸得好難食。墊底d 薯條,整身咁厚切就應該好好食既,但就炸得未夠火喉,冧pet pet 咁。 最後既雞翼小食,又係炸到好硬,入面又無咩味。真係pixxx hut 或者譚x d 雞翼都好食過佢。仲要講下d 侍應,明知張枱唔夠大,又唔移開d 野先放低野食,又夾硬收走人地食梗野隻碟。退步成咁,真係無下次。

egg Benedict with bacon

為左唔想浪費,就要左去。

hot chocolate

hot green tea latte