2020-05-29 171 瀏覽
同朋友2個人食左4樣野每樣都好好食呢Salty egg yolk 薯角,好多蛋黃呀,新鮮整,熱辣辣食勁正,份量好大,同朋友兩個食哂好辛苦西班牙海鮮飯,似炒飯底多,有意蝦(食得出唔新鮮),魚,蝦,尤魚仔,蜆,一食就知雪藏海鮮,不過咪道幾好,應該係香草味,魚就太salty,極體都幾好食嘅,但下次我會選擇意粉兩個人食完以上,係勁飽,但堅持要食甜品所以選擇pineapple sorbet ,因為食落無咁heavy,另外無咩選擇,所以食心太軟。心太軟中間係雪糕,濃度幾岩岩好,唔會好漏最正係sorbet,食得出用新鮮pineapple整,仲原個菠蘿上,好得意,sorbet係有果肉的,完全唔夠喉,大份啲就好啦。餐廳好快滿座,9點都仲好多人,唔限時,推介!
同朋友2個人食左4樣野
每樣都好好食呢

兩個人食完以上,係勁飽,但堅持要食甜品

心太軟中間係雪糕,濃度幾岩岩好,唔會好漏

餐廳好快滿座,9點都仲好多人,唔限時,推介!
心太軟
西班牙海鮮飯