露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
2022-11-21 153 瀏覽
鮮茄牛腩拌麵 $88(轉Biang Biang麵 +$3)牛腩軟腍唔柴,牛味香濃;蕃茄鮮甜開胃,鮮茄醬汁味道濃郁;Biang Biang麵麵身較闊,Q彈有嚼勁,而且好掛汁。油潑辣子魯肉Biang Biang麵 $88魯肉似厚身嘅五花腩片,煮得幾入味,加埋冬菇粒同辣汁一齊拌麵,好惹味,小辣亦唔會太辣。野生松茸鮮雞湯 +$18湯頭好鮮甜,有好多松茸同雞件,落足料,飲完成碗都唔頸渴,完全冇味精。秘製香糟醉雞 $58雞件嫩滑入味,滿滿酒香,但唔會濃到苦澀,好食😋〰️〰️〰️〰️〰$88 Lunch Set包拌麵,小食同飲品,免收加一。小食可揀麻辣雲耳或手拍小青瓜,2款味道正常,冇咩特別。食物質素中上,未至於驚艷,但係住附近或者係附近返工,呢間都係唔錯嘅選擇👍🏻 我本身鍾意食有咬口嘅麵,Biang Biang麵就好啱我啦,彈牙有嚼勁之餘,而且佢唔會太厚,有時啲刀削麵太厚會太硬太實,佢就完全冇呢個問題~繁忙時間要齊人先可以入座,但可能我哋13:30算比較晏,過咗最忙嗰陣,店員都叫我男朋友仔入去坐住等,冇咁熱,好好人😊 〰️〰️〰️〰️〰️食物:4/5消費: 2.5/5 環境: 3.5/5服務: 4/5Revisit
鮮茄牛腩拌麵
鮮茄牛腩拌麵 $88
(轉Biang Biang麵 +$3)

油潑辣子魯肉Biang Biang麵
油潑辣子魯肉Biang Biang麵 $88

野生松茸鮮雞湯
野生松茸鮮雞湯 +$18

秘製香糟醉雞
秘製香糟醉雞 $58
雞件嫩滑入味,滿滿酒香,但唔會濃到苦澀,好食😋
〰️〰️〰️〰️〰
〰️〰️〰️〰️〰️