5月中就係母親節啦我就提早咗同阿媽慶祝母親節💋因為唔想到大時大節嘅時候外出吃飯會好多人媽咪同我一樣,佢都好鍾意新鮮刺身、海鮮所以呢我就約佢平日去旺角極尚大喜屋食放題呢間餐廳好寬敞 (如安排倒卡位,更坐得舒服)裝修幾靚,冷氣剛剛好服務員好友善,會細心幫我哋更換碟子我媽咪對呢餐飯非常滿意😘佢覺得可以媲美酒店級自助餐而我認為佢嘅多款中菜係唔錯🙊今期魚肉刺身非常肥美,唔會好冰,無法挑剔🍣🍣海膽壽司亦相當新鮮😘多款精緻嘅中菜及甜品,我推薦食⭐“時令蟹皇扒豆苗” 鮮嫩豆苗好有口感⭐“鐵板牛油黑松露帶子” 帶子既新鮮又彈牙⭐“一客薑蔥爆鱔球” 蜜糖般的醬汁,而鱔肉非常彈牙又滑溜,令唔鍾意食魚嘅我都愛上了⭐“鐵板法式鵝肝多士” 厚切的鵝肝,既肥美又油潤,叫一碟已經好值回票價了⭐“榴槤三重奏” 為三款口味的榴槤,有落榴槤薄餅、爆原粒連核榴槤肉、淨榴槤肉,完全滿足好鍾意食榴槤嘅我。⭐“極尚椰皇燕窩燉蛋白” 同出面甜品鋪食差唔多,椰香味濃郁,非常滋補又美味🦆我媽竟然到出面自取嘅鹽水鴨讚不絕口,佢話呢啲係家鄉必吃,我吃過都唔錯,起碼肉唔會好鞋,幾有鴨味!甜品都好多款:
5月中就係母親節啦
我就提早咗同阿媽慶祝母親節💋

因為唔想到大時大節嘅時候外出吃飯會好多人
媽咪同我一樣,佢都好鍾意新鮮刺身、海鮮

所以呢我就約佢平日去旺角
極尚大喜屋食放題

呢間餐廳好寬敞 (如安排倒卡位,更坐得舒服)
裝修幾靚,冷氣剛剛好
服務員好友善,會細心幫我哋更換碟子
我媽咪對呢餐飯非常滿意😘
佢覺得可以媲美酒店級自助餐
而我認為佢嘅多款中菜係唔錯🙊

今期魚肉刺身非常肥美,唔會好冰,無法挑剔🍣🍣
海膽壽司亦相當新鮮😘

多款精緻嘅中菜及甜品,我推薦食
⭐“時令蟹皇扒豆苗” 鮮嫩豆苗好有口感
⭐“鐵板牛油黑松露帶子” 帶子既新鮮又彈牙