2022-06-06 347 瀏覽
無咩idea食咩好,出咗office無耐就見到The Pizza Project 🍕,就碌咗入去食飯。一個lunch set around $118,有齊starter同drink/dessert,某啲要另外加錢。我自己揀咗Carbonara Pizza🍕,個樣好靚,我鍾意咁繽紛嘅色彩。Pizza嘅餅底幾好,厚薄適中,煙煙韌韌。煙肉份量幾多,差唔多每啖都有。番茄🍅味適中,唔係果種好假好濃烈嘅。仲有鵪鶉蛋芝士。成個口感味道好豐富,每啖都好滿足,不過真係有少少過鹹。Carbonara要另加$15。Starter同dessert叫咗salad同white chocolate muosse,無咩特別。🌟成個set好夠飽🤓,味道唔算特別好,但勝在夠重口味,環境服務都算好。同事都幾讚賞佢哋嘅pizza。灣仔金鐘區嚟講都可以一戰。

Carbonara  Pizza

2022-06-04