2016-04-14 13846 瀏覽
Yeahhh!!! 第二次來食放題啊 來之前一定要book位 因為真係好多人架哈哈 準時8:45pm入場 一坐低就已急不及待地落order喇 嘿嘿😁 嘿嘿 好吸引的刺身啊😍😍見到都流哂口水啊 刺身有三文魚啦希靈魚啦赤貝啦帶子啦虎蝦喇甜蝦喇😍😋全部都好好味啊又新鮮喎 三文魚好厚啊 甜蝦又夠大隻👍🏽👍🏽好正啊。海膽軍艦 每舊軍艦的海膽十分平均 真係食得出海膽的鮮味 好香海膽味而且紫菜都脆卜卜的 嘿嘿 壽司唔會太大舊 飯粒的質感不錯 整體來說 一食便會愛上 真係無得輸啊👍🏽👍🏽 炸物 真係即叫即炸架 所以全部都係熱辣辣上枱的 芝麻雞亦超好味啊 炸得夠脆味道又夠香肉質又很嫰滑 正到不得了😍😍另外 炸芋心丸又係一流 炸粉適中 芋蓉很濃郁但不太甜 每咬一啖都有涵料 嘿 以上兩樣都是小妹極度推介的😛😝 甜品有Haagen dazs食👍🏽👍🏽😛😛不過只限一人一杯 唔多夠喉啊哈哈 雪糕雪得很好 唔會好快溶 哈哈 另外還有甜品紙的 有馬卡龍 焦糖布甸等整體來說 無論是食物質素還是服務態度 我都覺得好好 值得一食再食 期待下次再來哈哈👏🏽👏🏽👏🏽
刺身
海膽軍艦