2024-04-21 67 瀏覽
近排成日心思思想食醬油蟹🦀,即刻諗起紅磡黃埔有一間好正宗嘅韓國菜🇰🇷,即刻去回味一下😋😋。店舖鄰近黃埔地鐵站,行幾分鐘就到達,環境寬敞舒適。店主係正宗韓國人,而佢地味道都好地道😍,我已經食過幾次,今次同埋屋企人過嚟食👍🏻。🫒前菜有泡菜,芽菜,黑豆🦀醬油蟹 (1pc) $188 🌟必食🌟醬油蟹每一份都會配上一個紫菜白飯,醬油蟹好新鮮啦,而且非常多膏🥰。蟹嘅大小就適中,再配埋紫菜飯絕對係一流👍🏻👍🏻👍🏻。店家再好細心提供埋膠手套🧤,咁就唔會整污糟雙手🫶🏻🐷豬肉泡菜湯飯🍲$108熱辣辣嘅泡菜豬肉湯,辣到適中,充滿咗濃濃嘅泡菜味,豬肉肉質鮮嫩,配上白飯。好好味😋🐮石頭拌飯(牛肉)🥣$128石頭拌飯我自己好鍾意食,熱辣辣嘅飯啦,配上牛肉、芽菜、泡菜、紅蘿蔔同香菇等等嘅配菜,再加埋韓式嘅辣椒醬,真係好好味🫶🏻❤️

🫒前菜有泡菜,芽菜,黑豆

🦀醬油蟹 (1pc) $188 🌟必食🌟

🐷豬肉泡菜湯飯🍲$108