2020-02-08 721 瀏覽
係熟食中心上面,舖面唔大,不過係門外都放左幾張圓枱,好似大排檔甘。所有員工都係泰國人,聽到佢地傾計都係用泰文。餐牌有啲污糟,價錢唔貴,上菜都幾快。生菜包,一碟肉碎,生菜就用個膠桶仔裝住上。份量好足,肉碎咬落仲有汁,都幾辣,不過就唔似大陸野個種辣,唔諗衛生問題既話都幾好食既。酸辣豬頸肉沙律,好辣!無咩菜,淨係好多洋蔥幾條芹菜同2粒蕃茄,不過肉都幾多既,但啲菜就唔係幾岩我食,同埋辣到我食唔到。泰式炒金邊粉,有一隻大蝦係上面,賣相幾吸引,完全唔辣,仲有少少甜,食落唔油膩,隻蝦都幾鮮幾爽口,不過除左隻蝦其實就無肉,淨係蛋炒金邊粉甘,但都幾好食。另外仲可以叫即燒既燒烤,都幾正。2個人三樣野又飲椰青先二百幾,唔算貴。

另外仲可以叫即燒既燒烤,都幾正。
2個人三樣野又飲椰青先二百幾,唔算貴。