餐廳: 鳥鑫
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-01-31 316 瀏覽
今日收左工,同表弟食返餐好既,openrice搵左好耐,見到呢間日本串燒好多好評,就預先book定位去試下!餐廳侍應好友善,會為我哋介紹嘢食!佢哋嘅餐牌都好多元化,除咗有雞同雞內臟,仲有好多特別嘅食物,例如鹿肉!我哋叫咗下面嘅食物:🐔煙燻雞肉芝士卷-煙燻咗嘅半熟雞柳捲着cream cheese,佐酒一流🐓 柚子雞柳-柚子味香,肉質嫩滑🐥 燒鵪鶉髀-鵪鶉味油香味充足,肉質幼嫩🐮和牛橫格肌-好juicy 既和牛🍆茄子-燒完加咗麵豉醬同木魚,好夾🍢免治雞肉串-係我嘅最愛,配埋蛋黃,正🐔 雞蠔-雞內腿肉,皮燒到好似薯片咁脆,肉好juicy🍢燒豆腐-豆腐燒完外脆內軟滑🐔雞頸-第一次食,原來啲肉好嫩滑🐷豬肉蠔卷-呢個好有驚喜燒豬肉入邊包住隻蠔,好多汁!🦌燒鹿肉呢個亦都好有驚喜,原來鹿肉好滑好juicy,好似牛柳🍝炒拉麵用雞油炒嘅拉麵,好香好邪惡🍍燒菠蘿燒菠蘿好甜為我嘅晚餐完美畫上句號飲品方便我哋叫咗烏龍茶同埋蘋果酒,食串燒嘆酒,正
我哋叫咗下面嘅食物:

🐓 柚子雞柳-柚子味香,肉質嫩滑

🐥 燒鵪鶉髀-鵪鶉味油香味充足,肉質幼嫩

🐮和牛橫格肌-好juicy 既和牛

🍆茄子-燒完加咗麵豉醬同木魚,好夾

🍢免治雞肉串-係我嘅最愛,配埋蛋黃,正

🐔 雞蠔-雞內腿肉,皮燒到好似薯片咁脆,肉好juicy

🍢燒豆腐-豆腐燒完外脆內軟滑

🐔雞頸-第一次食,原來啲肉好嫩滑

🐷豬肉蠔卷-呢個好有驚喜燒豬肉入邊包住隻蠔,好多汁!

🦌燒鹿肉
呢個亦都好有驚喜,原來鹿肉好滑好juicy,好似牛柳

🍝炒拉麵
用雞油炒嘅拉麵,好香好邪惡

🍍燒菠蘿
燒菠蘿好甜為我嘅晚餐完美畫上句號

飲品方便我哋叫咗烏龍茶同埋蘋果酒,食串燒嘆酒,正
2024-01-29
  • 鹿肉柳