2023-07-09 849 瀏覽
上菜超慢、服務態度差、味道一般、環境嘈吵晚上7:30入座,侍應直接帶我哋去二人枱。原本我哋想打邊爐,但我哋張枱冇爐,侍應話如果要打就要轉枱。(咁點解一開始唔問定想食小菜定邊爐?)呢樣事小,我哋落單後等咗20幾分鐘都未上菜,侍應表示同廚房跟吓,但冇覆過我哋咩情況。過多10分鐘都未上就搵另一個侍應跟吓,我哋只係舉手叫人,都未出聲,白衫侍應一句dut埋嚟:幫你跟緊㗎啦。我哋完全唔知仲要等幾耐再過多差唔多10分鐘終於上菜(一共等咗45分鐘),食物味道一般。宮保雞丁偏甜,雞粒切到好碎;苦瓜炒蛋啲苦瓜冇咩味;辣椒炒飯酸酸辣辣咁(好mild),但整體上幾油。我哋周圍幾枱都係普通話客人,唔知係啲枱太逼定佢哋講嘢太大聲,成個環境都好嘈。如果時間太多,唔介意冇服務,又唔怕嘈嘅都可以去試吓
上菜超慢、服務態度差、味道一般、環境嘈吵

如果時間太多,唔介意冇服務,又唔怕嘈嘅都可以去試吓
辣椒炒飯
宮保雞丁